top of page


הבשלה טבעית? הבחלה? בואו נעשה סדר
כל שנה בתחילת העונה, עוד לפני שמגיעים הפירות הראשונים לשוק אנחנו שומעים את אותן האמירות מסביב: ״מנגו ירוק לא בשל!״, ״הבחלה זה לא טעים!״...


מתכון זריז לסמודי מנגו נדיר!
סמודי מנגו קריר ומרענן לימי הקיץ עם יוגורט, זרעי צ׳יה ואגוזי מלך. מתכון פשוט ב10 דקות! המנגו הוא פרי טעים שכיף לאכול תמיד בכל מיני צורות:...


בואו נכיר את המנגו שאנחנו אוכלים
המנגו הוא פרי סובטרופי שמקורו בהודו אך גדל באיזורים חמים נוספים בעולם. הוא מתוק, עשיר בוויטמין C, צבעו המדהים משתנה בין צהוב, כתום ואדום...
bottom of page